De Klussenier Hein Kennis

De Klussenier Hein Kennis
De Klussenier Hein Kennis

Langlaar 15
5674 SK Nuenen

Dien uw aanvraag in »

040 282 77 98
06 5113 3393
heinkennis@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 70424888

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een vakman voor al het onderhouds- en renovatiewerk in en rond uw woning? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Hein Kennis en samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Nuenen.

Na ruim 25 jaar in de woninginrichting te hebben gewerkt, hebben mijn vrouw Dolinda en ik besloten het over een andere boeg te gooien. In 2014 kochten we een oude boerderij aan het Langlaar. Deze heb ik verbouwd tot woonboerderij en B&B Langlaar. Ik had natuurlijk al veel ervaring met klussen maar tijdens dit project viel voor mij echt het kwartje. Ik besloot mijn eigen klusbedrijf starten als Klussenier.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle verbouwingen en klussen in en rond het huis. Bijvoorbeeld een complete zolderverbouwing, timmerwerk, tegelwerk of elektra. Buitenshuis kunt u mij inschakelen voor het realiseren van een veranda, een tuinhuis of een blokhut.

Professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk efficiënt, vakkundig en ik denk graag met u mee. U ontvangt een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie. 

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Nuenen voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Veranda plaatsen
 • Zolder verbouwen
 • Tuinhuis plaatsen
 • Kozijnen plaatsen of renoveren
 • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk, behulpzaam en goed vakmanschapJan uit Nuenen
Sympathieke man, denkt mee, komt afspraken naA uit Nuenen
Prima, snel, vakkundig en netjes gewerkt.Jaap uit Nuenen
Ervaring met Hein Kennis is uitstekend!! uit Eindhoven
Vakkundig, net zolang door gaan tot het tot beider tevredenheid is. Niet te beroerd om iets extra's te doenHcfj uit Nuenen
Hein heeft prima werk geleverd.Hanneke uit Eindhoven
Duidelijk in afspraken en werkzaamheden Aandacht voor een goed resultaatHeleen uit Nuenen
Vriendelijk, betrouwbaar, deskundig . De klus is zoals afgesproken gedaan. Netjes afgewerkt en voor zover ik kan beoordelen uitstekend gedaan.T. uit Nuenen
uitermate prettig en vriendelijk contactAd uit Nuenen
Hein heeft twee keer zaken in en om mijn huis in orde gemaakt. Hij overlegd vooraf met mij hoe de werkzaamheden plaats gaan vinden zodat ik al mijn wensen en vragen beantwoord heb voor hij aan het werk gaat. Hij is transparant in zijn uitleg over de klus en komt zijn afspraken prima na.Yvonne uit Nuenen
Het werk is naar tevredebheid uitgevoerd en daarom tevreden over de gemaakte afspraak, planning en resultaat. Hein heeft netjes gewerkt en levert een mooi eindresultaat af!T uit Eindhoven

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...